Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σταύρος Παπασταύρου και..."του κόσμου τα τραγούδια"!


Να λοιπόν μια ευκαιρία να κάνετε μια κατάδυση στο εκλεπτισμένο τραγούδι από έναν τραγουδοποιό που έχοντας αφήσει το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία για πάνω από 25 χρόνια, με  αστραφτερά διαμαντάκια, μας ταξιδεύει για δύο ώρες, που δεν καταλαβαίνεις για πότε περνούν, σε ένα μαγικό ταξίδι πολιτισμού!

Δύο ακόμα Σάββατα στο "Τσάι στη Σαχάρα", μετά την μεγάλη επιτυχία των εμφανίσεων του Νοεμβρίου, αυτή τη φορά με ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο, αλλά και με δικά του τραγούδια!

Ξεκινώντας από τους γείτονές μας στα Βαλκάνια, θα περάσουμε από Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ουγγαρία, και μέσω Τουρκίας θα φτάσουμε ως τη μακρινή Ινδονησία!

Μαζί με τον Σταύρο Παπασταύρου οι εξαιρετικοί μουσικοί  Άλκηστης Ραυτοπούλου στο πιάνο και  Φώτης Μυλωνάς στα πνευστά και το μαντολίνο. Ένα "σφικτοδεμένο" τρίο που ξεχειλίζει από ταλέντο και έμπνευση. Προτείνεται ανεπιφύλακτα !

Σάββατο 22 και 29 Δεκέμβρη 2012, στις 11.30μ.μ.

"Τσάι στη Σαχάρα"
Λαοδικείας 18, Ιλίσια - τηλ.: 2110120936
Είσοδος: 10 ευρώ



Χάρης Κανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...