Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

«Hari Kanakis and friends-Improvisation Session No. 1»



Δελτίο Τύπου-Πρόσκληση

Αγαπητοί φίλοι, σας προσκαλούμε στην συναυλία με τίτλο «Hari Kanakis and friends-Improvisation Session No. 1» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της «Μουσικής Σχολής Κ. Μπεχράκη» την Κυριακή στις 27 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 μμ. (Τροίας 56, Βριλήσσια, τηλ. 210-6139783, http://behrakis.gr/)

Στην συναυλία θα συμμετέχουν με πρωτότυπους αυτοσχεδιασμούς τους σε Α’ Εκτέλεση οι μουσικοί: Νίκος Πιπινέλλης (12χορδη κιθάρα), Διονύσης Νήρος (πιάνο), Λάζαρος Μπισμπίκης (πιάνο), Χάρης Κανάκης (πιάνο) και η ηθοποιός Κλέλια Φελεσάκη (Ερμηνεία μονολόγου, Story telling).

Τέσσερεις μουσικοί, τρεις πιανίστες, ένας κιθαρίστας και μια ηθοποιός αυτοσχεδιάζουν με πρωτότυπες συνθέσεις τους, σε Ά εκτέλεση σε μια βραδιά αφιερωμένη στον jazzy, freestyle αυτοσχεδιασμό. Εκτός των άλλων ο Χάρης Κανάκης θα παρουσιάσει δύο πρωτότυπους αυτοσχεδιασμούς του, εμπνευσμένους από έργα των ελλήνων συνθετών, Κωνσταντίνου Λυγνού και Παναγιώτη Θεοδοσίου.

 Παρουσίάζει η φιλόλογος Μαρία Παπαδάκη.

Οργάνωση- Καλλιτεχνική Διεύθυνση συναυλίας: Χάρης Κανάκης, Κυριάκος Μπεχράκης
Εδώ πληροφορίες για το πως θα έρθετε (χάρτης):
http://behrakis.gr/behrakis-music-school/behrakis-music-school-access

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σώμερσετ Μωμ, «Διακοπές στο Παρίσι» βιβλιοπαρουσίαση.

Εξαιρετική αναγνωστική εμπειρία που προτείνω στους βιβλιόφιλους. Στο «Διακοπές στο Παρίσι», ο Μωμ παρακολουθεί τον νεαρό ήρωά του καθώς έρχε...